Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Hamarosan elindul a próbaüzem, majd 2020 elején a tényleges gyártás a K&P Chem 5,1 milliárd forintos beruházás keretében felépült szolnoki üzemében. A kozmetikai termékek alapanyagait gyártó egységből a kelet-közép-európai piac nagyobb iparági szereplői, többek között a Procter&Gamble, az Unilever és a Henkel számára is szállítanak majd.

Pályamódosítás

A K&P szolnoki egysége a görög Kapachim csoport első magyarországi egysége lesz. Az anyavállalat évtizedes tapasztalattal rendelkezik gyógyszerek, szappanok, tisztítószerek és egyéb vegyipari termékek alapanyagainak előállításában. Jelenleg mintegy 200 főt foglalkoztatva négy gyártóegységgel rendelkeznek Görögországban, Marokkóban és Algériában. A Kapachim nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre, egyike azon kevés háztartási vegyipari vállalatoknak, akik saját szabadalmukat értékesítik a világ számos nagy multinacionális vállalatának.

A K&P Chem szolnoki gyára lesz az első gyártóegység a régióban, ahonnan a közép-kelet-európai piac nagyobb iparági szereplőit látják majd el alapanyagokkal. Az 50 új munkahelyet teremtő, 5,1 milliárd forint értékű projekt keretében az infrastruktúra már elkészült, és a termelési technológiát is szinte teljes egészében beszerelték.

Magyarországon a hagyományosan erős vegyipar ma már közel 100 000 embernek ad munkát, 2018-ban a teljes nemzetgazdasági hozzáadott érték 4,9%-át érte el, termelési értéke meghaladta a 6000 milliárd forintot.

Várják a szakembereket Szolnokon - munka, munkahely, Szolnok

Szolnokon aktuálisan ezeket a munkákat találhatjuk, de szakemberekre számos területen nagy szükség van:

Szakmunka: 3153 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1720 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1108 álláslehetőség

Gyártás, termelés: 1169 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1003 álláslehetőség

Más szektorban helyezkednénk el? Keressünk személyes beállításaink szerint!

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, vegyipar, gyártás, Szolnok