Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A gyáravatón Kalocsai Norbert, a Nilfisk Production Kft. ügyvezetője azt mondta: a korábbi telephelyet felváltó új, 32 ezer négyzetméteres üzem és a mintegy 450 alkalmazott a 2003-as magyarországi induláshoz képest háromszor akkora területet és létszámot is jelent.

A magyarországi gyártóközpont, amelynek két gyára Nagykanizsán és Szigetszentmiklóson található, ma már a Nilfisk globális tevékenységében a legnagyobb termelőközpontként működik, a zalai városban pedig a három legnagyobb munkáltató egyike.

Pályamódosítás

A dán cégcsoport 16 éve működik Magyarországon, országos és globális szinten is egyet jelent a neve a skandináv vállalati kultúrával, vagyis az átlátható működéssel. Kiemelten kezelik a közösségépítést és a társadalmi felelősségvállalást - jegyezte meg az ügyvezető. Az Európában, Ázsiában és az amerikai kontinensen nyolc gyárat üzemeltető cégcsoport 5500 embert foglalkoztat, a nagykanizsai üzem adja a cégcsoport teljes gyártókapacitásának mintegy 40 százalékát.

Soeren Pap Tolstrup, a Nilfisk globális gyártásért felelős alelnöke arról beszélt, hogy az elmúlt években világszerte igyekeztek koncentrálni gyártási tevékenységüket, ennek keretében döntöttek úgy, hogy megerősítik magyarországi jelenlétüket. A szigetszentmiklósi gyárba telepítették át Olaszországból az ipari seprő- és padlótisztítógépek gyártását, Nagykanizsán pedig ipari porszívók mellett az eddig Szingapúrban gyártott magas nyomású mosóberendezések előállításával is foglalkoznak.

Hans Henrik Lund, a Nilfisk vezérigazgatója és ügyvezető elnöke úgy fogalmazott: a magyar dolgozók szakértelmére és lojalitására alapozva erősítették meg a nagykanizsai gyártóüzemet, így a cégcsoport világszerte működő egységei közül ez már a legnagyobb. 2003-as alapítása óta, vagyis közel 20 éve van jelen a Nilfisk Magyarországon, ahol az infrastruktúra és a szakértelem terén jelentős fejlődést tapasztaltak, ami a cégcsoport további működését is megerősíti.

Virágzik a gyártás Nagykanizsán - munk, munkahely, gyártás

A gyártás területén dolgoznánk? Itt válogathatunk a több mint 1000 állás között!

Nagykanizsán, illetve Zala megyében is számos lehetőséget találhatunk.

Szakemberekre országosan nagy szükség van, szemezgessünk az alábbi opciók között is:

Szakmunka: 2815 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1491 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1027 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1016 álláslehetőség

Mérnök: 852 álláslehetőség

Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben pedig úgy érezzük, karrierünket egy új szakmában folytatnánk, ide kattintva gyűjthetünk hasznos információkat a pályaváltásról, itt pedig a területen jellemző bérekről tájékozódhatunk.   

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyártás, Nagykanizsa, Zala megye