Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az MVM-csoport a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolca határában létesített naperőmű-parkot. A létesítmény évi 20,7 gigawatttóra áram termelésére képes, az erőműbe majdnem 74 ezer darab polikristályos napelemtáblát telepítettek. A 45 hektáros területen megépült felsőzsolcai létesítmény 10 ezer háztartás éves áramfelhasználását fedezi.

Fontos hazai cél az energiaellátás biztonságának erősítése, a megújuló energiaforrások hasznosítása és az energiaszektor klímabarát átalakítása is. A most létesült naperőmű-park okos és megfizethető energia előállítására alkalmas.

A felsőzsolcai létesítmény erősíti az ellátásbiztonságot, mérsékli a villamosenergia-igényt, amivel támogatja a fogyasztók energiafüggetlenségét, így pedig elősegíti a fenntartható rezsiköltségek biztosítását.

Az MVM-csoport megújuló energiatermeléssel foglalkozó tagvállalata, az MVM Hungarowind Kft. idén 110 naperőmű építését kezdte meg. A hét önálló projekt keretében megépülő erőművek által megtermelt villamosenergia mennyisége évente mintegy 50 ezer háztartás, csaknem 100 ezer ember villamos energia szükségletét biztosítja. A beruházási költségek mintegy 35 százaléka uniós forrásból származik, 65 százalékát pedig az MVM-csoport fedezi.

Naperőmű-park épült

Ha épp állást keresünk, érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala