Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

India legnagyobb multinacionális flexibilis csomagolóanyag vállalata, a Uflex Csoport Magyarországon hozza létre új üzemét több mint 23 milliárd forintos beruházással. A 170 új munkahelyet teremtő üzemben a magyarországi leányvállalat, a FlexFilms Európa Kft. egy teljesen új típusú, Európában eddig még sehol sem gyártott fólia előállítását végzik majd 2020-tól.

A Uflex alapjait a jelenlegi elnök rakta le 1985-ben, székhelye Indiában található, ahol a legnagyobb flexibilis csomagolóanyag-gyártással foglalkozó vállalatává nőtte ki magát. A társaság igen széles tevékenységi portfólióval rendelkezik, világszerte több mint 140 országban szolgálják ki ügyfeleiket, akik között olyan nagy márkák találhatóak, mint a P&G, a PepsiCo, a Tata Global, a L' Oreal, a Ferro Rocher, a GSK, a Nestlé, a Coca-Cola vagy a Johnson & Johnson.

170 új munkahely a gyártás területén - munka, gyártás, Rétság

A vállalatcsoport a 2017/2018-as üzleti évben mintegy 280 milliárd forint konszolidált bevételt realizált, világszerte 8000 alkalmazottat foglalkoztat, csúcstechnológiával rendelkező gyártóegységei Ázsia mellett Észak-Amerikában és Afrikában is megtalálhatóak. A rétsági gyár lesz második európai üzemük, ahol a teljes kapacitás elérése után évi 50 000 tonna termékkel tudják kiszolgálni az európai megrendelői igényeket.

India a 9. legnagyobb befektető Magyarországon, az országból származó közvetlen tőkebefektetések állománya 2016-ban meghaladta a 2,2 milliárd dollárt. Az elmúlt időszakban több kiemelkedő volumenű indiai beruházás lezárására került sor Magyarországon, mint például 2017 áprilisában az Apollo gyöngyöshalászi abroncsgyárának átadása, vagy a tavaly novemberi, szintén az autóiparban érdekelt SMP kecskeméti gyárának átadása. Idén júniusban pedig az SRF vegyipari konglomerátum műanyag csomagoló-fólia gyárának létrehozása vált biztossá Jászfényszarun.

A gyártás, termelés területén jelenleg ezeket a nyitott állásokat találhatjuk.

A jó szakemberekre folyamatosan nagy szükség van, kattintsunk ide a szakmunkákért.

Amennyiben a költözést is vállalnánk egy jó állásért, itt számíthatunk lakhatási támogatásra is.

Ha igazán kiemelkedő bérezésre vágyunk, ezek a nekünk való munkák.

Középiskolai végzettséggel ide, főiskolai diplomával pedig ide várnak bennünket. 

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokrais, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, munkahelyteremtés, gyártás, Rétság