Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A hűtőberendezéseket gyártó dán vállalat csongrádi üzemében a 4,4 milliárd forint értékű beruházással új megmunkáló és raktárépületeket létesítenek, fejlesztik a gyártási technológiát, továbbá a mintegy 100 fős létszámbővítéssel kutatás-fejlesztési munkahelyeket is létrehoznak. Mindezek eredményeként háromszorosára növekedik az egység borhűtő gyártási kapacitása.

A több mint fél évszázados hagyományokkal és tudással rendelkező dán Vestfrost hűtőszekrények és fagyasztók gyártásával, értékesítésével és fejlesztésével foglalkozik. Egy 2600 főt foglalkoztató családi vállalatcsoport részeként a cég elsősorban nagyvállalati partnereknek szállít professzionális hűtőberendezéseket és fagyasztókat ételek és italok tárolására, emellett egészségügyi felhasználásra, többek között vakcina tárolásra is kínál speciális megoldásokat.

Szaeknbereket várnak Csongrádon - munka, kutatás, gyártás

A csongrádi Frigolux felvásárlásával 2010-ben jött létre a Vestfrost Zrt., fő tevékenysége nem-háztartási hűtőberendezések és légállapot-szabályzók gyártása, ami kereskedelmi és vendéglátó ipari hűtők és mélyhűtők, azok kiegészítőinek, valamint egészségügyi hűtők gyártását és értékesítését jelenti. A több évtizedes gyártási tradícióra épülő, de a legmodernebb gyártóberendezésekkel kiegészülő technológia alkalmazásával a hazai gyár termékei 100%-ban környezetbarát alapanyagokból készülnek, elsősorban üdítőital forgalmazók számára.

A vállalat legújabb fejlesztése a hiányterméket jelentő, ugyanakkor dinamikusan fejlődő piaccal rendelkező borhűtők gyártását érinti. Az aktuális beruházás keretében az eszköz és technológia fejlesztés eredményeként háromszorosára növekedik a termelés, valamint a raktározási kapacitás is jelentősen emelkedik. 2019-ig hozzávetőleg 5600 m2-es alapterületen műhellyel és raktárral bővül a telephely, emellett olyan új tevékenységek is megjelennek, mint a lemezmegmunkálás, a porfestés, a poliuretán-habosítás, összeszerelés, csomagolás, raktározás.

A telephelyi és gyártási infrastruktúra fejlesztésének köszönhetően közel 100 új munkahely jön létre, többek között felsőfokú képzettséget igénylő, kutatás-fejlesztés orientált pozíciók.

Csongrád megyében jelenleg ezeket a nyitott állásokat találhatjuk, a gyártás, termelés területén pedig ezek a munkák lehetnek érdekesek számunkra.

Érdemes szemezgetnünk az alábbiak között is, mivel ezekre a területekre keresik aktuálisan a legtöbb szakembert:

Szakmunka: 3167 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1776 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1112 álláslehetőség

Mérnök: 1107 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1105 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, kutatás, gyártás, Csongrád