Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A több mint fél évszázados múltú kanadai konszern működési területei között megtalálható az autóipari és a mobil ipari eszközök gyártása, valamint a könnyű-, nehéz- és egyéb gépjárművek gyártása is. A Linamar Corporation 60 gyárral, 8 fejlesztési központtal, 25 kereskedelmi irodával rendelkezik 17 országban. Észak- és Dél-Amerikában, Európában, illetve Ázsiában, több mint 29 000 munkavállalót foglalkoztatva.

A Linamar Hungary Zrt. fejlődését és jövőbeni növekedési kilátásait az eddigiekben elsősorban a kanadai anyacégnél jól bevált autóipari alkatrész-gyártási üzleti modell biztosította. Ennek mentén a vállalat Magyarországon az elmúlt időszakban a termékportfólió bővítésére koncentrált. A stratégiai céloknak megfelelően a 2018 februárjában bejelentett fejlesztés az emelőgép gyártást és autóipari kapacitások bővítését célozta, három telephelyet is érintve: Orosházán, Békéscsabán és Gyöngyösön összesen 200 új munkahely jön létre a fejlesztések eredményeként. Az orosházi telephelyen már állnak az új üzemcsarnok tartóoszlopai.

250 új munkahely Békéscsabán - munka, gyártás, elektromobilitás

A legújabb, 25 milliárd forint összköltségű európai beruházás a kapacitásbővítés mellett tovább bővíti a hazai portfóliót, mégpedig egy kifejezetten jövőbemutató technológiával: elektromos hajtáslánc gyártást telepít a Linamar hazánkba. A harmadik, békéscsabai telephelyen felépülő 10 000 négyzetméteres csarnokban 250 új munkatárs dolgozhat majd az járműipar jövőjét jelentő elektromos meghajtások termelésén.

A gyártás, termelés területén most is érdemes szétnéznünk, mert több mint 1300 állás közül válogathatunk.

Amennyiben az autóiparban helyezkednénk el, kattintsunk ide az aktuális lehetőségekért.

Békés megyében ezek a munkák lehetnek érdekesek számunkra.

A szakmunkára továbbra is nagy szükség van, közel 2600 helyre várják a megfelelő szakembereket.

Amennyiben más szempontok fontosak számunkra, használjuk személyre szabott beállításainkat.

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra és a jól fizető munkákra is. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahelyteremtés, elektromobilitás, gyártás, Békéscsaba