Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az összesen 4,5 milliárd forint keretösszegű pályázatban a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásaikra nyerhetnek el támogatást, a támogató pályázati felhívás második üteme jelent meg most január első napjaiban.

A vállalkozások eszközbeszerzéseit támogató pályázat célja, hogy a megye területén székhellyel rendelkező vállalkozások termelőeszköz-beruházását támogassák, így tehermentesítsék a cégeket, illetve segítsék a mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődését.  

A pályázaton 2,5 milliárd forint értékben nagyléptékű, azaz 60-300 millió forint támogatási igényű fejlesztésekre, valamint 2 milliárd forint értékben kisléptékű, azaz 10-60 millió forint támogatási igényű fejlesztésekre van lehetőség.

A támogatásokat új eszközök beszerzésére igényelhetik a vállalkozások: például gyártósor, gépsor, informatikai eszköz vásárlására, termékek tárolására, illetve anyagmozgatásra szolgáló tárgyi eszközökre. További fontos információ, hogy a pályázaton gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, valamint információs technológia-fejlesztések is elszámolhatók.

A támogatási kérelmeket február 20-án reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók.

Pályázat vállalkozásoknak eszközberuházásra

Érdemes az álláshirdetéseket is folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala