Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 80 millió euró értékű beruházás keretében felépült 22 000 négyzetméteres épületben új eszközök, többek között a legújabb köszörűs technológiát használó gépek kapnak helyet. A jelentős kapacitásbővülésnek köszönhetően az európai autógyárakat – az új gyártósoron megmunkálásra kerülő mérettartományban – a cégcsoporton belül Debrecen látja majd el csapágyakkal.

A globális járműipari és ipari beszállító német Schaeffler AG cégcsoporthoz tartozik a különböző célú és felhasználású gördülőcsapágyakat, siklócsapágyakat, lineáris vezetékeket és motorelemeket fejlesztő és gyártó FAG és INA, valamint a személy- és haszongépjárművek komplett hajtáslánc rendszereket, valamint komponenseket gyártó LUK. 2017-ben a cégcsoport több mint 50 országban összesen 170 telephellyel rendelkezett, melyek között 74 gyártó-, valamint 18 kutatási és fejlesztési központ található, együttesen több mint 90 000 főt foglalkoztatva.

500 új munkahely Debrecenben - munka, gyártás, autóipar

A vállalatcsoport Magyarországon LUK tengelykapcsolók (váltóművek) gyártásával foglalkozik Szombathelyen, illetve a mostani fejlesztésben érintett, idén 20 éves FAG telephelyen különböző méretű és típusú csapágyak, valamint erőátviteli elemek készülnek, jelenleg több mint 1350 fő foglalkoztatása mellett.

Az átadott 22 000 négyzetméteres gyártócsarnok egy több mint 80 millió euró értékű projekt része, melynek keretében kiszolgáló területek, ellátórendszerek és technológiai kapacitások jelentős bővítése is megvalósul. Az átfogó fejlesztés, valamint a megnövekedő gyártási volumen eredményeként mintegy 500 új munkahely jön létre a következő években.

Debrecenben jelenleg ezeket a nyitott állásokat találhatjuk, a gyártás, termelés területén pedig ezek a munkák lehetnek érdekesek számunkra.

Érdemes szemezgetnünk az alábbiak között is, mivel ezekre a területekre keresik aktuálisan a legtöbb szakembert:

Szakmunka: 2697 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1506 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1019 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 966 álláslehetőség

Mérnök: 937 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, gyártás, autóipar, Debrecen