Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Tavaly 9,7 százalékos növekedés volt a magyar gumiabroncspiacon az előző évhez képest. A személygépkocsira való gumik értékesítése 9 százalékkal 2,4 millió darabra, a városi terepjáró gumiké 23 százalékkal 182 ezerre, a motorkerékpár abroncsok eladása 5 százalékkal 58 ezerre, a kisteherautó abroncsoké pedig szintén 5 százalékkal 258 ezerre bővült.

A nyári gumik piaca 1,5 százalékkal, a téli gumik eladása 12 százalékkal bővült. A hosszú idő után újra divatba hozott négyévszakos abroncsok eladása jelentősen, 48 százalékkal nőtt.

Az iparág belföldi értékesítésének és exportjának értéke tavaly már meghaladta az 528 milliárd forintot. A gumiabroncsipar iparágban foglalkoztatottak száma folyamatosan nő, közvetlenül mintegy 6 ezer, közvetve pedig több mint 15 ezer jelenleg.

Rekord a magyar gumiabroncspiacon

Az iparággal kapcsolatos álláshirdetéseket itt tudjuk átnézni, az autószerelői állásokat pedig itt találjuk.

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala