Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Magyar Nemzeti Filmalap várja a pályázatokat az oktatási intézményektől díszletrajzoló, kellékes és világosító szakma képzési programokra, illetve felvételvezető, naplóvezető, produkciós asszisztens, rendezőasszisztens és vágóasszisztens szakterületekre. A jelenlegi pályázatokkal magas szakmai színvonalú, intenzív és gyakorlatorientált képzéseket támogat a Filmalap.

A filmalap 2016-ban kezdeményezte a filmszakmai képzési hozzájárulás bevezetését, amely a Filmipari Képzési Program forrása lett. A program célja a magyar filmipar szakemberhiányának megoldása, illetve a munkahelyteremtés.

Ez idáig különböző oktatási intézményekben 16 szakmában 21 képzés valósult meg, többek között segédoperatőr, vágóasszisztens, naplóvezető és storyboard rajzoló. A támogatott képzéseket közel 200 fiatal pályakezdő és pályamódosító végezte el, legtöbbjük ma már a filmszakmában dolgozik, jelenleg is 80 fő jár támogatott képzésekre.

Nyolc szakma oktatása indulhat el

Ha állást keresünk, érdemes a marketing, média területén kínálkozó lehetőségeket megnéznünk. Jelenleg több mint 250 álláshirdetést böngészhetünk át ide kattintva.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala