Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kétmilliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházással a német vállalat a gyártási terület növelése mellett új gépek beszerzését is elindítja, valamint 140 új munkahelyet teremt Nyíregyházán.

A németországi központú Eissmann Group Automotive a világ egyik vezető, magas minőségű belső megoldásokat kínáló autóipari beszállítója. A vállalat alacsony volumenben szállított exkluzív termékei az egyszerű kezelőszervektől a komplett belső rendszerek kialakításáig terjednek. A legutóbbi pénzügyi évben a csoport árbevétele elérte a 470 millió eurót, 12 telephelyen összesen mintegy 5000 fő foglalkoztatása mellett.

Újabb lehetőségek az autóiparban - munka, gyártás, Nyíregyháza

Az Eissmann nyíregyházi gyártóegysége volt a vállalat első Németországon kívül felépült termelő központja 1997-ben, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően azóta is kiemelt helyen szerepel a globális termelési struktúrában: fröccsöntési, sebességváltó-alkatrész és vezetőoldali légzsák technológiai központként 24 milliárd forintos árbevételt ért el 2017-ben, több mint 700 főt alkalmazva.

A most bejelentett kétmilliárd forint értékű fejlesztés eredményeként 7700 négyzetméterrel bővül a gyártási terület, valamint új gépek beszerzése is megvalósul, melyek eredményeként 140 munkahely jön létre a következő években.

Amennyiben az autóiparban keresünk állást, itt érdemes szétnéznünk, de a gyártás és termelés egyéb területei is sok lehetőséget kínálnak.

Nyíregyházán ide, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében pedig ide várják a szakembereket.

Ha a fővárosban szeretnénk elhelyezkedni, több mint 5700 munka közül válogathatunk.

Középfokú végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A nyelvtudásunkat is új munkahelyet érhet: angolul beszélők itt, német nyelvismerettel rendelkezők itt, francia nyelvtudásúak pedig itt jelentkezhetnek, de a spanyol és holland nyelv is keresett.

Szemezgessünk a fentiek között, és adjuk be a pályázatunkat minél több helyre. Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahelyteremtés, autóipar, gyártás, Nyíregyháza