Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Újabb beruházás indul a 25 éves Hauni Hungaria pécsi telephelyén. A német Körber vállalatcsoport ipari berendezések és gépek gyártásával foglalkozó egysége 5,7 milliárd forintból növeli a gyártási és kiszolgáló területét, valamint a géppark modernizálásával és Ipar 4.0 technológiák alkalmazásával elindul a digitalizált és papírmentes termelés irányába. A fejlesztés keretében létrejövő 100 új munkahely jelentős része magas szakképzettséget igénylő pozíció.

A Körber cégcsoport 1946-óta íródó története egy Hauni Maschinenfabrik névvel alapított, ipari gépek javításával foglalkozó kis üzemből indult Hamburgban, ahol a csoport székhelye a mai napig megtalálható. A nemzetközi technológiaipari konszern ma már több mint 140 termelő, szolgáltató és értékesítő vállalatból áll, az öt üzletágat felölelő portfólióból – logisztikai rendszerek, gyógyszer-csomagolási rendszerek, higiéniai termékek, digitális megoldások, gépgyártás – a mai napig az ipari gépek területe a legjelentősebb. Globális jelenlétét tekintve a Körber AG 34 országban képviselteti magát, több mint 11 000 főt foglalkoztatva. A Hauni Maschinenbau a Körber csoport ipari gépgyártó ágazatához tartozó alapítóvállalataként vezető szerepet tölt be a nemzetközi ipari technológiák, műszaki szolgáltatások és tanácsadás területén.

Fejlesztés Pécsett - munka, karrier, gyártás

A Hauni Hungária 1994-ben alakult meg, majd megvásárolta a Sopiana Gépgyár csarnokait, gépeit Pécsett. A vállalat széleskörű szolgáltatásokat nyújt a berendezés- és gépgyártás területén: a konstrukciótól a forgácsoláson, lemezmegmunkáláson, szerkezeti egységek és gépek összeszerelésén keresztül egészen a komplett gépek és berendezések fejlesztéséig. Az 52 000 négyzetméteres gyárterületen már négy termelő üzemmel és konstrukcióval rendelkező, több mint 1300 főt foglalkoztató pécsi egység a Körber csoport második legnagyobb üzeme.

Pécsett jelenleg ezeket a nyitott állásokat találhatjuk, a gyártás, termelés területén pedig ezek a munkák lehetnek érdekesek számunkra.

Ha a fővárosban szeretnénk elhelyezkedni, több mint 6900 lehetőség közül válogathatunk.

Amennyiben külföldön próbálnánk szerencsét, itt találhatjuk meg a számításunkat.

A jól fizető állásokért ide kattintsunk.

Középfokú végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt várnak minket.

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljünk a legfrissebb állásokrais, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, karrier, szaktudás, fejlesztés, Pécs