Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

2016 januárja óta összesen 75 százalékos béremelést valósít meg a Lidl Magyarország a bolti és raktári dolgozók körében. A március 1-jétől érvényes béremelést követően az áruházakban dolgozó bolti eladók kezdő havi bruttó járandósága 267 ezer és 287 ezer forint között alakul, míg a már három év munkaviszonnyal rendelkezők számára az elérhető legmagasabb bruttó havi bér 297 ezer forinttól 317 ezer forintig terjedhet 8 órás munkaidőben, amely összeg a havi bruttó alapbér és a béren kívüli juttatás összegét tartalmazza. Továbbá ezen felül kerülnek kifizetésre a pótlékok, melyek összege előre nem meghatározható, de a tavalyi évben átlagosan havonta bruttó 32 ezer forintot jelentett.

A logisztikai központokban dolgozó komissiózók esetében a kezdő havi bruttó fizetés 277 ezer és 313 ezer forint között várható, míg azok, akik már három év munkaviszonnyal rendelkeznek, legmagasabb bruttó havi bérként 342 ezer és 393 ezer forint között számolhatnak, teljes munkaidőben. Az érintett munkavállalók is számíthatnak a pótlékok kifizetésére, amelyek összege 2018-ban átlagosan havi bruttó 55 ezer forintot hozott a konyhára.

Újabb béremelés a Lidlnél - munka, kereskedelem, béremelés

A logisztikai központokban dolgozó, targoncavezető feladatkört ellátó új kollégák havi bruttó bére 302 ezer és 333 ezer forint között alakul, a három év munkaviszonnyal büszkélkedők pedig havonta 370 ezer és 413 ezer forint közötti legmagasabb bruttó fizetést vihetnek haza, amennyiben 8 órában dolgoznak. A targoncavezetőknek járó pótlékok tavaly átlagosan havi bruttó 60 ezer forintot tettek ki.

Az üzletvezetők számára is magasabb számokat hoz az emelés: a kezdő havi bruttó fizetés 449ezer és 523ezer forint között mozog, három év munkaviszony után pedig akár 632ezer és 695ezer forint közötti összeget is elérheti a havi bruttó bér, 8 órás munkával. Természetesen a pótlékok kifizetésével is számolhatnak az érintettek: ezek tavaly átlagosan havi bruttó 69 ezer forintot tettek ki. Mindehhez hozzájön még a személyautó, amelynek költségeit 100 százalékban a cég állja, beleértve a korlátlan magáncélú használatot is.

A vállalat munkavállalói bérét számos további juttatással egészít ki, így többek között egy közel 50 partner-üzlethálózatban érvényesíthető akár 50 százalék árengedményt jelentő kedvezményprogrammal, valamint a törvényi előírásoknál nagyobb mértékben, 100 százalékban téríti a dolgozók munkába járási költségét is.

Amennyiben érdekelnek bennünket a Lidl Magyarország aktuálisan nyitott pozíció, itt nézzünk szét.

Eladóként jelenleg több mint 670 állás közül válogathatunk országszerte.

Raktárosok számára ezek a munkánk lehetnek érdekesek.

Targoncavezetők jelentkezését ide várják.

Ha a kereskedelem egyéb területein helyezkednénk el, itt találhatjuk meg a számításunkat.

Amennyiben pedig jól fizető munkára vágyunk, ezek az állások nekünk szólnak.

Szemezgessünk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Legyünk naprakészek, figyeljük a legfrissebb hirdetésekre, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, karrier, kereskedelem, fizetés, béremelés